Gastenboek Ontdek TOULOUSE!

terrasseGastenboek Ontdek TOULOUSE!

Ik hoop dat u een leuke tijd gehad heeft met Ontdek TOULOUSE! U bent van harte uitgenodigd om een bericht in het gastenboek op mijn website achter te laten.  U kunt dat natuurlijk ook op Tripadvisor doen. Op Tripadvisor ziet u ook meer beoordelingen van mijn gasten! Wilt u op de hoogte blijven? Dan kunt u mij volgen via Facebook. Bent u niet op Facebook; ik schrijf ook regelmatig berichtjes op mijn blog Toulouse Ontdekken.

Laat uw gegevens achter en ik houd u op de hoogte!

Berichtje achterlaten? klik hier


Submit your review
* Required Field

gezellig en leerzaam

Jul 30, 2015 by Anneke

Met Lisette heb ik afgelopen maandag een rondwandeling door Toulouse gehad. Heel gezellig en wat wist je veel te vertellen over de geschiedenis ... Erg leuk om dat allemaal te horen. De torentjes van de capitolen, de stier die door de straten holde, de grapjes die er in de stad zijn. Jij weet ze te benoemen. Je blijft ook neuzen naar nieuwe weetjes. Zo kun je telkens je kennis uitbreiden en blijf je verrassend. Ik vond het super dat je me de stad liet zien. Je tip over het Augustijns museum heb ik opgevolgd. Ik vond het ook zeker de moeite waard.
Dank je wel, Lisette. Veel succes met speuren en ontdekken!


Stadswandeling Toulouse

Apr 06, 2015 by Aart van Gelder

Paasweekend .Stadswandeling gemaakt met familie en
Lisette. Met verhalen en anekdotes brengt Lisette de geschiedenis van Toulouse tot leven. Indrukwekkend en leerzaam ,maar laagdrempelige en met humor voor jong en oud.
Wij hebben ervan genoten.Lisette reuze bedankt


Bij Lisette moet je zijn!

Apr 02, 2015 by Karin

Ik heb Lisette leren kennen toen zij in Washington DC woonde en werkte en zij heeft mij en mijn gezin destijds een privé rondleiding gegeven door de stad. Wat een sprankelende gids! Niks geen saaie geschiedenis of droge feiten, maar pakkende verhalen en grappige weetjes. En als je ergens meer over wilt weten, heeft Lisette de feiten wel degelijk paraat! Absoluut een aanrader dus om je door Lisette mee op sleeptouw te laten nemen, het is een verrijking van je bezoek aan de stad!


aanrader

Mar 31, 2015 by Neerlandia

Wij hebben met 2 Nederlandse clubs, Neerlandia van Toulouse en omgeving en de NVLR (Languedoc-Roussillon) deelgenomen aan één van de tours van Lisette. Het was zo leuk dat we er zeker nog meer hopen te organiseren. Lisette weet enorm veel te vertellen over de stad en doet dit bovendien met humor en plezier. Niet alleen voor de club een aanwinst, maar ik zal ook mijn gasten zeker aanraden een toer met haar te doen.


Ontdek TOULOUSE! , 5.0 5.0 4 4 Met Lisette heb ik afgelopen maandag een rondwandeling door Toulouse gehad. Heel gezellig en wat wist je veel te vertellen over de geschiedenis ... Erg leuk om dat allemaal te hore

Comments are closed