Algemene Voorwaarden Ontdek TOULOUSE!

Algemene Voorwaarden Ontdek TOULOUSE!

Leveringsvoorwaarden

Weer of geen weer, de stadswandelingen gaan altijd door! Neemt u afhankelijk van het weer een paraplu of een flesje water mee.

Wilt u svp 5-10 minuten voor vertrek aanwezig zijn, zodat we administratieve zaken kunnen afhandelen en op tijd kunnen vertrekken? Indien u geen privé rondleiding geboekt heeft, wil ik andere gasten niet te lang op u laten wachten. Indien u onverhoopt verhinderd bent, geef dat dan svp door via info@ontdektoulouse.nl of +33 (0) 7 71 26 32 14 zodat ik en de andere gasten niet voor niets op u wachten. U kunt gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek.

Privacyvoorwaarden

Ik deel uw persoonlijke gegevens met geen enkele derde partij.

Betalingsvoorwaarden

De stadswandelingen dienen voor vertrek, op het vertrekpunt, betaald te worden. Ik accepteer zowel contant geld (euros) als Franse cheques. Indien u contant wenst te betalen, houdt u er dan svp rekening mee dat ik weinig wisselgeld bij me heb?

Overmacht

Indien ik onverhoopt door overmacht verhinderd ben, laat ik u dat zo snel mogelijk weten. Ik zal daarvoor het telefoonnummer gebruiken dat u opgegeven heeft in het contactformulier. Ik zal dan ook proberen een passende oplossing voor u te vinden.

Klachten

Ik doe uiteraard mijn uiterste best om er voor te zorgen dat u geen klachten zult hebben. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, dan verzoek ik u vriendelijk dit tijdens de rondleiding te melden. Op die manier geeft u mij de gelegenheid uw klacht -indien mogelijk- direct te verhelpen.  Ook kunt u later contact met mij opnemen via info@ontdektoulouse.nl of +33 (0) 7 71 26 32 14 zodat we voor beide partijen een goede oplossing kunnen vinden.

Aansprakelijkheid

Door middel van het boeken van een stadswandeling bij Ontdek TOULOUSE! accepteert u deze Algemene Voorwaarden en bevestigt u dat u alle risico’s van de stadswandeling accepteert voor zowel uzelf als voor andere deelnemers die u opgegeven heeft in het contactformulier. U vrijwaart Lisette van Gelder van alle aansprakelijkheid met betrekking tot deze risico’s, uiteraard voor zover is toegestaan door de wet.

 

Comments are closed