Rondleiding Ontdek TOULOUSE! voor Franse Hollanders

Rondleiding Ontdek TOULOUSE! voor Franse Hollanders

Ontdek TOULOUSE! geeft stadstoer voor Franse Hollanders!

Na de leuke rondleiding voor de Franse Hollanders uit de Languedoc Roussillon

Na het succes van 6 maart – de rondleiding voor de Franse Hollanders uit de Languedoc Roussillon-, organiseert Ontdek TOULOUSE! nu ook een rondleiding voor de Franse Hollanders die in Toulouse wonen. Dat is natuurlijk een extra uitdaging, want ik moet ze natuurlijk wel verrassen, iets nieuws vertellen over de gebouwen en straatjes waar ze iedere dag langs en door fietsen! Maar ik ben er van overtuigd dat het gaat lukken.

KOM GA MEE!

De stadswandelingen zijn op zondag 26 april en 3 mei en starten om 13.00 uur en duren ongeveer 2 tot 2.5 uur. Opgeven kan net als voor de andere rondleidingen via het antwoordformulier. Speciaal voor deze gelegenheid geldt een korting. Volwassenen gaan mee voor 10€ (normaal 12.50€) en kinderen tot 15 jaar voor 2.50€ (normaal 5€). Kinderen tot 5 jaar gaan voor niets mee.

Bent u in Toulouse en geen lid van Neerlandia? dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op deze Stadstoer. De stadswandeling voert langs de pareltjes van de stad. U hoort leuke verhalen over heden en verleden…  Het is echter geen geschiedenis les, maar u wordt wel gewezen op bezienswaardigheden die u zelf misschien niet direct opvallen.

Trek schoenen aan die makkelijk lopen, ook over kleine keitjes. Neem bij warm weer een flesje water mee! Heeft u vragen stuur dan even een mailtje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>