Vlieg voordelig naar Toulouse met EasyJet

lead-easyjet-france-598x300

Wat een goed nieuws…

EasyJet heeft ook ontdekt dat Toulouse een leuke stad is; een prima bestemming om er even een paar dagen tussen uit te gaan!

Terrasjes, lekker eten, flaneren langs de Garonne en een beetje cultuur opsnuiven. Een ideale stad om even terug te schakelen. Toulouse leent zich ook erg goed om te shoppen. Naast de bekende winkelketens kun je in Toulouse je hart ophalen bij kleine boetiekjes die leuke en betaalbare kleding aanbieden. Dan ga je net weer even met iets anders naar huis! De meeste winkels zijn op zondag gesloten. Wil je shoppen en kom je in het weekend, sla dan op zaterdag je slag.

Vanaf eind maart 2015 vliegt EasyJet 3x per week van Amsterdam naar Toulouse. Afhankelijk van het tijdstip kun je al voor minder dan 80 EUR heen en weer. EasyJet vliegt op woensdag, vrijdag en zondag. De vliegtijd bedraagt een kleine 2 uur. Voor tickets en vliegtijden zie www.easyjet.com. Natuurlijk vliegen er ook andere maatschappijen rechtstreeks op Toulouse, de KLM bijvoorbeeld 3x per dag.

Toulouse is een ideale stad om er even tussen uit te gaan en heeft van alles wat..  Het tempo is een stuk lager, het eten is lekker, het leven is hier goed!

Bent u van plan iets langer te blijven en wil je iets meer van de omgeving zien,  dan kun u ook een dagje naar de Middellandse zee (ca. 1,5 uur rijden) of Carcassonne bezoeken (ca. 1 uur rijden).

Het vliegveld van Toulouse, Blagnac, is niet ver van het centrum, binnen 15 minuutjes sta je op Place du Capitole. Mits u natuurlijk niet vast komt te staan in de spits… want die hebben we hier natuurlijk ook :-( .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>